Jídlo jako jed, jídlo jako lék /
Abecedně řazený přehled potravin a nemocí poskytuje praktické rady, jak si chránit a upevňovat zdraví.
Uloženo v:
Další autoři: | , , , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Reader's Digest Výběr,
1998
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01707nam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | KN3124000000057643 | ||
005 | 20190527162416.0 | ||
008 | 181203s1998 xr |||||||||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb000300106 | ||
020 | |a 80-902069-7-2 |q (váz.) : |c Kč 269, - | ||
035 | |a (OCoLC)41372255 | ||
040 | |a HKG504 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 613.2 |2 h | ||
130 | 0 | |a Foods that harm, foods that heal. |l Česky | |
245 | 1 | 0 | |a Jídlo jako jed, jídlo jako lék / |c z anglického originálu přeložili Alena Dvořáková, Eva Perglerová, Jiří Kanta, Dominika Křesťanová a Jan Šulc |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Reader's Digest Výběr, |c 1998 | |
300 | |a 400 stran : |b barevné ilustrace ; |c 26 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Terminologický slovníček | ||
500 | |a Tabulky | ||
500 | |a Kontaktní adresy | ||
500 | |a Obsahuje věcný rejstřík | ||
520 | |a Abecedně řazený přehled potravin a nemocí poskytuje praktické rady, jak si chránit a upevňovat zdraví. | ||
653 | 0 | |a zdravá výživa | |
655 | 7 | |a populárně-naučné publikace |2 czenas | |
700 | 1 | |a Dvořáková, Alena, |d 1973- |7 xx0090979 |4 trl | |
700 | 1 | |a Perglerová, Eva |4 trl | |
700 | 1 | |a Kanta, Jiří, |d 1929- |7 xx0028249 |4 trl | |
700 | 1 | |a Křesťanová, Dominika, |d 1966- |4 trl | |
700 | 1 | |a Šulc, Jan |4 trl | |
910 | |a HKG504 | ||
999 | |c 34349 |d 34349 | ||
993 | |0 0 |1 231240062530 |4 0 |6 613_200000000000000 |7 0 |9 41942 |b 0 |c 62530 |d 2019-06-03 |e 1 |f DOSP |g 613.2 |h 269.00 |l DOSP |m 1 |r 2023-11-08 |s 2022-04-21 |t 5 |w 2019-05-27 |y KN |