Jídlo jako jed, jídlo jako lék /

Abecedně řazený přehled potravin a nemocí poskytuje praktické rady, jak si chránit a upevňovat zdraví.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Dvořáková, Alena, 1973- (Překladatel), Perglerová, Eva (Překladatel), Kanta, Jiří, 1929- (Překladatel), Křesťanová, Dominika, 1966- (Překladatel), Šulc, Jan (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Reader's Digest Výběr, 1998
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 613.2
Jednotka 62530 Dostupné  Požadavek