Ďáblova svatyně /

Zdánlivě nevinný nápad se pro důvěřivého Daniela stává děsivou noční můrou. Luxusní fasáda odlehlé švýcarské kliniky skrývá tajemství jako z hororových představ. Veškeré snahy Daniela přesvědčit okolí o své pravé identitě končí nezdarem a mladý muž se tak stává součástí živoucí noční můry a nedokáže...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hermanson, Marie, 1956- (Autor)
Další autoři: Šivák, Kamil (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2016
Edice:Knihy Omega
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Zdánlivě nevinný nápad se pro důvěřivého Daniela stává děsivou noční můrou. Luxusní fasáda odlehlé švýcarské kliniky skrývá tajemství jako z hororových představ. Veškeré snahy Daniela přesvědčit okolí o své pravé identitě končí nezdarem a mladý muž se tak stává součástí živoucí noční můry a nedokáže najít řešení a cestu ven. Klaustrofobní hororový psychothriller s bezradným hlavním hrdinou, který je zahnán do ďábelského kouta. Autorka zužitkovala praktické zkušenosti z praxe v psychiatrické léčebně, čímž oživila autenticitu příběhu.
Zlověstný psychothriller pracuje s motivem záměny identických dvojčat. Nic netušící Daniel souhlasí s nápadem svého bratra Maxe prohodit si své identity. Záhy však zjišťuje, že se snad ocitl v pasti samotného ďábla.
Popis jednotky:Správný údaj o překladu: přeloženo z anglické verze švédského originálu
Fyzický popis:335 stran ; 21 cm
ISBN:978-80-7390-300-8