Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček /
Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969- (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Chuťovky a speciality studené kuchyně /
Autor: Vlachová, Libuše
Vydáno: (2007) -
Kouzlo dezertů : dorty, dortíky a jiné sladkosti /
Autor: Slavíková, Mirka, 1961 -
Vydáno: (2008) -
Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky a úžasně chutně! /
Autor: Šichtařová, Markéta, 1976-
Vydáno: (2013) -
Předkrmy a dezerty. na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně /
Autor: Gugetzer, Gabriele-Sabine, 1956-
Vydáno: (2010) -
Dárky z mojí kuchyně. skvělé nápady na originální balení /
Autor: Stroner, Regine
Vydáno: (2015)