Všechno je dobré /

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia…To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Synková, Hana, 1960- (Autor)
Další autoři: Delevová, Inka, 1948- (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha ; Kroměříž : Triton, 2013
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 633.8
Jednotka 55285 Dostupné  Požadavek